Hoeveel verdient Monica Geuze? – Inkomen en Vermogen

Hoeveel verdient Mocica Geuze? - Inkomen en Vermogen

Het vermogen van Monica Geuze wordt geschat op zo’n 2 miljoen euro. Het inkomen van de vlogster ligt rond de 50.000 euro per maand. Dit inkomen verdient ze met haar vlogs, marketingdeals en met haar eigen producten.  

Monica Geuze is een van de bekendste influencers van ons land. Iedereen weet dat influencers veel kunnen verdienen. Maar hoeveel verdient Monica precies? En hoe is dit inkomen opgebouwd? In dit artikel ga ik je dat precies vertellen.

35.000 euro voor één post

Als influencer kun je veel verdienen door samenwerkingen aan te gaan met verschillende merken. Als Monica een post zet op haar socials van bijvoorbeeld een make-up merk kan ze hier wel 35.0000 euro per keer voor krijgen.

Hiervoor moet ze dan bijvoorbeeld een filmpje opnemen en deze plaatsen op haar Snap en Insta. Vaak hoort bij zo’n deal ook de afspraak dat het make-up merk bijvoorbeeld een maand lang haar gezicht mag gebruiken bij andere reclames van het merk. 

Al met al verdient ze dus met één dagje werk zo’n 35.000 euro per keer. Afhankelijk van hoe aak ze zulk werk krijgt aangeboden kan ze hier dus heel veel geld mee verdienen

Hoeveel verdient Monica Geuze met Youtube?

Monica Geuze haar YouTube inkomsten worden geschat op zo’n 6.000 euro per maand. Dit inkomen is gebaseerd op het aantal abbonees en haar maandelijkse views.

Monica Geuze heeft op dit moment 540K abonnees en haar video’s zijn zo’n 240 miljoen keer bekeken. De vuist regel is dat een YouTuber ongeveer 2.000 tot 4.000 euro verdient aan een miljoen views. Een snelle rekensom leert dus dat de totale opbrengsten van haar YouTube kanaal tussen de  480.000 en 960.000 euro ligt.

Een andere manier om haar YouTube inkomsten te schatten is via een YouTube icome calculator. Als we haar gebruikersnaam hierop invoeren zien we dat ze ongeveer op 50.000 views per dag zit.

Als we dit bedrag vermenigvuldigen met een inkomen van 2.000 tot 4.000 euro per miljoen views kom je op onegeveer 100 – 200 euro per dag uit. Dat zou dus een inkomen van 3.000 – 6000 euro per maand zijn.

Eigen producten

Monica Geuze verkoopt ook eigen producten. Ze heeft namelijk een eigen sieradenlijn genaamd MEAUXMEAUX Het MEAUXMEAUX telt nu ongeveer 65K volgers. Mijn ervaring leert dat merken met zo’n following toch zeker een winst moeten maken van ongeveer 10.000 euro per maand. Dit bedrag tellen we dus bij Monica haar inkomen op.

Verdient ze nog steeds zoveel in de toekomst?

Het zijn van influencer is een onzeker bestaan. Je moet constant relevant blijven om geld te verdienen. Er zijn tal van influencers die langzaam van de radar zijn verdwenen omdat ze minder populair zijn geworden of omdat ze voorbij gestreefd werden door concurrerende influencers.

Monica haar YouTube en Insta account groeien nog maandelijks. Daarom gaan we er dus van uit dat het er voor nu nog goed uitziet voor haar en dat haar inkomen alleen maar zal stijgen.